be my follower ? 10x :D

review blog adinda a.k.a adindaevans

adindaevans!perhhh adinde pemes gile ! tp x yah lah pemes sebab bende x elok dye ! budak2 zaman sakrg ni ckp mcm org x waras pastuh p cite kat alam maya ! sume org leh bace bah kan org luar negare tahu ! mse mule2 ak tahu hal budak tuh ak nampak kat page 'perekacerita' x silap .. ak masok situ ramai gak yg dok komen p sokong dak tuh ade gak yg p kutok2 .. hadoiii ak rase x payah la kutok2 pasal dye ~ kasi nasihat dan doa je ~ ak tengok entry terbaru dye ~ bukan dye insaf pon ! lagi dye maki ade la ! p la tengok respon entry terbaru dye kat blog adinda dye ! kecoh kat twitter nuh ! sampai juliana evas pon x pasal2 kene sekali ! ahaha mse mule2 ak usha blog dye baru 128 x silap aku pagi tadi 400 , tengok skarg dah 1300 ! ak follower yg ke 1280 ! ahaha hebat2 bek takyah lah pemes sebab bende camtu ! nak ckp pasal maruah diri ! ahahah budak x ckop ilmu tu ! mne la makbapak dye ! buat pengetahuan korg dye dah hide komen so kte x leh komen ! ahahaha org nak kasi nasihat tanak ! ? DAH LAH ! malas ak nak cite banyak ! menambah dose je! JANGAN LUPA ESOK BUFDAY DYE ! SOK JOM RAMAI2 WIHS DYE ..

gile arh ! hasil kerje meyelerakkan blog aku ditaja oleh blog sys lyssa ! WAHAHA klo tanak komen LIKE je 'okeng ? ' :D

4 x puas hati:

azel cak said...

budak cmtuh kita yg senior patut cakap baik2
bukan kutuk2 or maki hamun dia
if dy tak nak dgr nsht terpulang kat dia ok ?
yg penting , nsht biar berhemah ~
>.< !

Cik aPpLe said...

ye la syg ! wahaha

azel cak said...

heh...ngade pny adik ~

apik pehe said...

takper..nasihat jer leklok..
yang penting jangan sebarkan link dia..
nanti kiter jugak yg akan kena akhirat nanti..huhu