be my follower ? 10x :D

M . E . R . E . K . A

 As Salam ! :D :D :D
haaaaaaa ak betol2 rindu blog ak sampai ak masok blog ak , ak sendiri x tahu nak tulis ap ~ehehe
ak salu jalan2 kat blog yg pemes amos tu cik epal , hanis zalikha sebab dyeorg memg menarik ! :D
ok ak nak bagi slide show lah ak de lepak2 ngn kengkawan ak kat SAWAH  besst gile lah sampai magrib kite kat situ merempet , berwili ( ahh gasak la ejaan tuh ! ) yg x leh belah haja punye seliper masok parit tuh ! ahaha belom pape dah lawak ! AHAHA 
AKU SAYANG KORG SUME LAH ! EHEE
its show tme ~ bese2 je lah ! lempang kang !



        pika2 ~ comel je fatin ! ahh sume termasok ak ~ oh oh ak sebenar suke snap dri tepi x tah nape ???




 I LIKE THIS !! :D

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



GAH !! AMEK KAW !! MAKEN HODOH ! AHAHA :P








hasil seni syakira yg di atas ni  :D

 
ok cheytttt ! ni hasil kerje ak ! meh la sini add kteorg aku syakira ama teyha miza fatin pieka kat FB 
ok sudah la ak skrg mcm malas nak bebel je ~ ak lapar la...................
THE END

gile arh ! hasil kerje meyelerakkan blog aku ditaja oleh blog sys lyssa ! WAHAHA klo tanak komen LIKE je 'okeng ? ' :D

2 x puas hati:

Heidi Shafiq said...

bestnye dapat lepak kat sawah.. :D

cheyra_sajer said...

@heidi shafiq ~ hehe jauh ni dri rumah ~ :D